Trenovo Traprenovatie

Met de complete renovatietreden van Trenovo zijn bestaande trappen tegenwoordig prachtig te moderniseren. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat iedere trap perfect passend kan worden gemaakt bij het interieur.

Het unieke aan deze totaaloplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie is dat alle onderdelen van dit systeem in hetzelfde decor verkrijgbaar zijn: de traptreden, stootborden en trapwangen, alsmede alle profielen en plinten plus de vloeren zelf.

Het hoogkwalitatieve, in Duitsland geproduceerde, trapbekledingssysteem van Trenovo kenmerkt zich door zijn minimale materiaaldikte en is geschikt voor gesloten én open trappen met treden tot 280 cm breed.

De twaalf decors in laminaat en zes in vinyl zijn heel gemakkelijk als vloer door te leggen op een overloop of gang. Het is vooral een kwestie van heel precies zagen en netjes werken. Om de puntjes op de i te zetten, hebben wij ook een ruim assortiment in trapleuningen en bijpassende houders.

Trenovo_display

Trenovo Monsterkoffer

Om de traprenovatiemogelijkheden gemakkelijk te kunnen demonstreren, heeft Trenovo een monsterkoffer ontwikkeld. De Trenovo monsterkoffer bestaat uit 18 decoren; 6 decoren van de Homeline Laminaat collectie en 12 decoren van de Homeline Solution collectie.

Van eiken in diverse varianten tot betonlook, voor elk interieur zit er een bijpassend decor in de monsterkoffer. Naast alle decoren zijn ook alle afwerkingsmogelijkheden in de koffer te vinden. Uiteraard komen we graag, zonder verplichtingen, traprenovatie bij u presenteren.

monsterkoffer

Kantafwerking

Één van de afwerkingsmogelijkheden die in de Trenovo monsterkoffer zit is de kantafwerking. Deze afwerking is bedoeld om de zijkanten van de traptreden die voorbij de boom van de trap steken netjes af te werken. Door de strook in te lijmen en in de trede te drukken, kun je vervolgens met een mes de strook op maat afsnijden. Voor het eindstuk wordt tevens een los onderdeel meegeleverd.

Trenovo's assortiment omvat overzettreden in 18 decoren voor een complete trapmake-over. De Homeline serie omvat 6 decoren, van authentiek eiken tot moderne betonlook, elk met een antislip-structuur en een rechte neus. De Solution collectie heeft 12 decoren die echte hout- en betonafwerkingen nabootsen, afgerond met een stijlvolle rechte neus.

Voor een naadloze overgang tussen trap en vloer zijn alle decors ook verkrijgbaar voor de vloer. Creëer extra sfeer en veiligheid met de LED-verlichting.

image0

Waarom Totaal Laminaat Vloer?

 

✓ Compleet gelegd

✓ Direct leverbaar!

✓ Gratis stalen

✓ Wij werken in heel Nederland!

 

totaallaminaatvloer-1-removebg-preview

Contact

Sagenstraat 12
5503 EV Veldhoven

info@totaallaminaatvloer.nl
Tel: 06-12615373