Otium at home

Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw woning? Dan is Otium at home hét merk voor u! Bij Totaallaminaatvloeren.nl hebben we een brede keus uit Otium laminaat. Lees hier alles over Otium at Home en maak kennis met dat merk, dat staat voor kwaliteitsvloeren die naadloos aansluiten bij uw interieur.

logo plaatjes

Waarom kiezen voor Otium at home?

Otium at Home maakt vloeren die niet alleen perfect aansluiten bij iedere woning, ze zijn ook nog eens van topkwaliteit. Met otium laminaat haalt u een vloer in huis waar u jarenlang van kunt genieten. Er zijn diverse series beschikbaar die allemaal een eigen stijl met zich meebrengen. Wat ze echter gemeen hebben: iedere Otium serie is dankzij de voelbare steen- of houtstructuur zeer trouw aan de natuur. Bovendien kunnen ze tegen een stootje: ze zijn krasbestendig en daardoor geschikt voor ieder huishouden. Otium at Home is ook nog eens makkelijk schoon te houden en kan geplaatst worden in woningen met vloerverwarming. 

Otium laminaat heeft een budgetvriendelijke prijs; zo kan iedereen genieten van de series van Otium at Home.

Otium laminaat van Totaallaminaatvloeren.nl

Bij Totaallaminaatvloer.nl kunt u terecht voor uw Otium at Home vloeren. We bieden alle series aan in onze winkel: Amber, Spice, Emerald, Ritual, Dahlia en Silk. Dankzij de verschillende mogelijkheden, kunt u met Otium at Home iedere stijl creëren die u wilt. Zo is er voor iedereen een passende vloer van Otium.

Naast kwaliteit, biedt Otium at Home een duurzame oplossing voor uw vloeren. Daarom kunt u rekenen op laminaat dat jarenlang meegaat. Dat is niet alleen beter voor uw portemonnee, maar ook voor de natuur.

Otium laminaat is gemakkelijk zelf te plaatsen, maar mocht u hulp kunnen gebruiken, dan staat Totaallminaatvloer.nl voor u klaar. Met onze legservice wordt uw Otium vloer professioneel en vakkundig gelegd. Vaak is uw Otium laminaat al binnen 1 dag gelegd, afhankelijk van de totale oppervlakte. 

Een Otium vloer kiezen & contact

Wilt u graag een duurzame en krachtige vloer in huis houden? Kies dan voor Otium at Home. Bekijk al de series en maak online uw keuze in de calculator. U kunt direct aangeven of u gebruik wilt maken van de legservice of niet. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op over uw Otium laminaat en u krijgt gratis en vrijblijvend een offerte in uw mail.

Heeft u vragen over Otium laminaat? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

Wat vinden onze klanten?

Pdr
Pdr
2022-11-03
Fijne club. Zowel met het leggen - snel en in een vol huis met meubels!!- gewoon zonder gezeur gelegd. En een paar maand later met een service verzoek stond deze club gewoon weer op de stoep en regelde het. Zijn tot 20 uur blijven doorwerken . Aardige en betrouwbare gasten, een zeldzaamheid.
Maike Saaltink
Maike Saaltink
2022-09-10
Zij zijn al een paar keer bij ons geweest om een vloer te leggen. Hele fijne mensen en zeer flexibel. Vloer ligt er mooi in. Een aanrader!
Ton Oude Blenke
Ton Oude Blenke
2022-08-23
Enige tijd geleden een klus afspraak gemaakt. Laminaat en plinten in drie kamers en de overloop. Mooi op tijd werd ik gebeld door Amber die de klus zou komen doen. Mooi op tijd en bleef stug doorwerken. Ik ben heel tevreden over het resultaat.
carlijn vernooij
carlijn vernooij
2022-08-02
Very happy with the stairs Antoine's team (Nighel!) revonated for me. Communication was excellent from the first moment of contact onwards, just like thinking along for the best solution. And most importantly of course, the stairs are done very neatly and beautifully. Great craftsmanship! Great work guys!!
David Vos
David Vos
2022-07-28
Mooie vloer gelegd en in 1 dag klaar!
Willie Vogelzang
Willie Vogelzang
2022-02-16
Hallo allemaal wat ben ik gelukkig met mijn fantastische totaal laminaat vloer gelegd door het hele huis. Super super supermooi,als er 10 sterren waren voor een review dan 10 sterren. Top advies, top gelegd, harde werkers, fantastisch. Dankjewel Toppers.
Lern Vervoorn
Lern Vervoorn
2021-11-28
Fijn contact en op korte termijn kunnen plannen. Vloer is perfect gelegd.
Francis van Heugten
Francis van Heugten
2021-11-23
Heel vriendelijk personeel, zeer professioneel en erg klantvriendelijk. Een absolute aanrader.
Jan Groenen
Jan Groenen
2021-11-06
Vandaag is onze zolderverdieping voorzien van een schitterende laminaatvloer. Nighel van Firtz Nederland/Totaal Laminaatvloer heeft er werkelijk iets prachtigs van gemaakt. Zijn motto: ik leg iedere vloer alsof het bij mij thuis is. Dat heeft hij voor 100% waargemaakt. Hij gaat zelfs voor ons nog zorgen voor bijpassende plinten. En niet onbelangrijk: een vriendelijke correcte man die ook nog eens alles netjes opruimt. Kortom, wij zijn zeer tevreden en willen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Netty van Dam
Netty van Dam
2021-10-19
Zeer tevreden over Totaal Laminaat Vloer. Zowel het bestellen, plannen van de werkzaamheden en factureren van Antoine als het leggen van laminaat in ons nieuwe appartement door Nighel. Nighel is een vakman die meedenkt. Overal het laminaat doorgelegd. Waar het écht niet anders kon zijn mooie metalen strips in kleur geplaatst. En in zijn eentje 110 m2 gelegd in 2 dagen. Chapeau!! Enige wat wij niet wisten, dat het laminaat voor de deur buiten werd geleverd. Uiteindelijk zelf opgelost. Tip: misschien de volgende keer melden.

totaallaminaatvloer-1-removebg-preview

Contact

Sagenstraat 12
5503 EV Veldhoven

info@totaallaminaatvloer.nl
Tel: 06-12615373