‘Quick-Step Master Installer’: haal een expert in huis!

 

 

Hoewel je een laminaatvloer gemakkelijk zelf kan plaatsen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur. Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter in Wielsbeke. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Waarom kiezen voor een erkende Master Installer?
Master Installers...
* ... weten perfect welke voorbereiding van de ondergrond er nodig is en welke ondervloer zorgt voor het beste eindresultaat;
* ... geven advies over de juiste legrichting, zo komt je vloer volledig tot zijn recht;
* ... werken alles af tot in de puntjes: plinten, profielen en trappen worden zorgvulding geplaatst;
* ... zijn experts met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;
* ... bieden een levenslange garantie bij Quick Step vloeren op de installatie.

Vind een Master Installer

Levenslange garantie op een Quick Step vloer. Hoe werkt het?

Registreer je installatiegarantie

Registreer je garantie op je Quick Step vloer via registratie.quick-step.nl, ten laatste 3 maand na de installatie van jouw vloer door de Master Installer. Om het online registratieformulier te vervolledigen, heb je het ID nummer van jouw Master Installer nodig. Vergeet dit dus zeker niet op te vragen.

Ontvang het garantiecertificaat

Je ontvangt jouw persoonlijk garantiecertificaat via e-mail. Bewaar dit document goed, het geldt als bewijs bij eventuele problemen achteraf.

Over de Quick-Step Academy

De Quick-Step Master Academy in Wielsbeke werd ondergebracht in een historische locatie: de hoeve waar vlasboeren uit de streek destijds hun allereerste vezel- en vloerplanken produceerden. Ondertussen werd het pand omgebouwd tot een toonaangevend trainingscenter voor professionele installateurs van vloeren in vinyl, laminaat of parket.
Professionals kunnen er een heel scala aan cursussen volgen om bij te blijven over de nieuwste technieken en hun kennis verder bij te schaven. Ze krijgen er les van gespecialiseerde en hooggekwalificeerde Quick-Stepmedewerkers.
De Quick-Step Academy is het grootste opleidingscentrum voor de vloersector. Ze heeft een oppervlakte van ongeveer 370 m² en telt naast een theorielokaal ook zes aparte praktijkzones waar de cursisten telkens een ander technisch aspect van het vloerleggen kunnen oefenen.

Waarom Totaal Laminaat Vloer?

 

✓ Compleet gelegd

✓ Direct leverbaar!

✓ Gratis stalen

✓ Wij werken in heel Nederland!

 

totaallaminaatvloer-1-removebg-preview

Contact

Sagenstraat 12
5503 EV Veldhoven

info@totaallaminaatvloer.nl
Tel: 06-12615373