Legvoorwaarden

 

* Alle ruimtes waar laminaat gelegd wordt, dienen leeg, schoon en gestofzuigd te zijn zodat wij direct aan de slag kunnen.

* Voor het (ver)schuiven van meubelstukken rekenen wij een meerprijs indien het om meerdere meubelstukken gaat.

* Het laminaat dient 48 uur van tevoren te acclimatiseren in de ruimte waarin het gelegd dient te worden.

* De genoemde prijzen gelden bij een oppervlakte vanaf 25m²

* Eventuele oneffenheden dienen weggewerkt te worden, bij meer dan 0,5 cm over 2 meter is egaliseren noodzakelijk.

* De ondergrond, maar ook de ruimte, dient droog genoeg te zijn om laminaat te kunnen plaatsen. Bij twijfel dient er eerst een vochtmeting plaats te vinden!

* Nieuwbouwhuizen goed ventileren en verwarmen om eventuele vocht-problemen te voorkomen. De temperatuur van de ruimte moet tussen de 18-21°C liggen en een relatieve luchtvochtigheidsgraad tussen de 45 – 65%.

* Bij vloerverwarming dient het opstookprotocol te zijn afgerond en tijdens het aanbrengen van de vloer (en eventuele voorstrijk middelen of egalisatielagen) moet de vloerverwarming uit staan of de ingangstemperatuur van de warmtepomp naar de buizen op maximaal 18 graden staan. BELANGRIJK: Lees de opstookprocedure om onherstelbare schade aan uw vloer te voorkomen bij vloerverwarming!

Vloerverwarming aanzetten na het leggen dient u 3 dagen mee te wachten, verhoog of verlaag de temperatuur max 2°c per 24uur
LET OP! De oppervlakte temperatuur van de werkvloer mag niet hoger zijn dan max 28 graden!
LET OP! De ingangstemperatuur vanaf de warmtepomp naar de buizen toe mag niet hoger zijn dan max 35 graden! 

* Is er gekozen voor muurplinten, dan is het noodzakelijk om de bestaande (bouw)plinten te verwijderen op de plaatsen waar de nieuwe muurplinten moeten worden gemonteerd. Anders dienen er z.g. renovatieplinten geplaatst te worden.

* Muurplinten in kleur worden NIET afgekit. Evenals witte Muurplinten op gekleurde muren. Wilt u dat wel gebeurt, overleg dit duidelijk vooraf.

* Het doorleggen van uw laminaat kan tot 8 meter (sommig laminaat tot 10m of 12 m) in de lengte of in de breedte worden gelegd. Anders moet er een dilatatiestrip/profiel aangebracht  worden (meestal in een deuropening). Indien u dit niet wenst is het leggen geheel op eigen risico.

* In alle ruimtes waar laminaat gelegd moet worden, dient werkende verlichting te zijn. 

* Er dient werkende elektra te zijn. Als ook werkend sanitair.

* Zaag afval, restafval ed. wordt door ons niet afgevoerd, tenzij anders besproken.

* Voor evt. extra werkzaamheden, die niet vooraf besproken zijn, zoals deuren inkorten, profielen leggen, neuten inkorten etc. worden extra kosten in rekening gebracht.

* Heeft u eventuele opmerkingen of vragen over het leggen van de vloer, stelt u die dan vooraf om zo misverstanden te voorkomen.

* Kunnen wij door middel van één van de bovenstaande redenen ons werk niet doen, dan zijn wij genoodzaakt om €35,- + €0,21/km aan gemaakte voorrijkosten in rekening te brengen.

* Bij annulering van de klus, binnen 4 dagen. Om wat voor reden dan ook. Zijn wij genoodzaakt €150,- in rekening te brengen.

* Eind van de dag dient het afgesproken bedrag contant of met iDeallink betaald te worden na oplevering.

De opdrachtgever dient aanwezig te zijn om samen met de legger alles een keer na te lopen en voor goedkeuring te tekenen.

Waarom Totaal Laminaat Vloer?

 

✓ Compleet gelegd

✓ Direct leverbaar!

✓ Gratis stalen

✓ Wij werken in heel Nederland!

 

totaallaminaatvloer-1-removebg-preview

Contact

Sagenstraat 12
5503 EV Veldhoven

info@totaallaminaatvloer.nl
Tel: 06-12615373